Om oss

Digi Publishing AS

En kort introduksjon om oss

   

Digi Publishing AS startet i Trondheim høsten 2011 av 2 karer med lang erfaring innen markedskommunikasjon og digitale medier, og er i dag ett av Norges raskest voksende publiseringsselskap med ulike løsninger for digitale medier, med hovedvekt på sosiale medier. Vi har spesialisert oss innen utvikling og salg av publiseringsapplikasjoner for bedrifter på Facebook, (gjennom en helhetlig leveranse av publisering i alle digitale flater, som mobil, data og nettbrett).

Vi er et relativt ungt selskap, men har i løpet av de siste årene hatt en eventyrlig vekst som har gått over all forventning. Vi er nå én av de 3 største leverandørene på publiseringsverktøy for Facebook-applikasjoner i Norge, og har på denne korte tiden opparbeidet oss en imponerende portefølje bestående av kunder fra alle bransjer.

Vi jobber konstant i tråd med våre mål, verdier og visjoner, og setter arbeidsmiljø og vinnerkulturen hos oss høyt! Det er dette som har vært fundamentet i Digi Publishing fra dag én, og skal være med på å ta oss til nye høyder i framtiden.

Personvern